Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Unde isi petrec alesii nostri Sarbatorile

Anul 2008 a fost unul agitat atit pentru viata politica cit si pentru cea administrativa. Politicienii braileni au trecut prin doua campanii electorale, una pentru alegeri locale, cealalta pentru alegeri parlamentare, iar schimbarile care s-au produs in urma acestora au afectat si viata administrativa a orasului. Dupa un an plin, am fost curiosi sa aflam cum se vor destinde sau cum vor petrece de Sarbatori citiva dintre politicienii si reprezentantii administratiei publice locale.
Astfel, primarul Aurel Simionescu ne-a declarat ca isi va petrece atit Craciunul cit si Revelionul acasa, alaturi de cei dragi. Acesta a mai adaugat ca momentul dintre ani si-l va petrece alaturi de brailenii care vor veni in noaptea de anul nou pe platoul din fata Palatului Administrativ, pentru a urmari focul de artificii: "Imi voi petrece sarbatorile acasa, alaturi de familie si prieteni. De Craciun va fi acasa si fiica mea Aurora, asa ca momentul va fi cu atit mai special. De Revelion voi fi tot acasa, ba, mai mult, la miezul noptii voi fi prezent pe platoul din fata Primariei pentru a urmari focul de artificii si a ma distra alaturi de brailenii care vor veni sa sarbatoreasca trecerea in noul an acolo".
Prefectul Mihaela Marcu isi va petrece Craciunul acasa, cu familia si prietenii, insa de Revelion doreste sa evadeze citeva zile la munte: "De Craciun voi fi impreuna cu toata familia, parinti, socri, toata lumea... Iar a doua zi o voi petrece cu niste prieteni cu care imi petrec de ani de zile Craciunul. De Revelion, impreuna cu aceiasi prieteni si aceeasi gasca, voi merge la munte, la Bran".
Senatorul PSD Ion Rotaru va ramine acasa de Craciun, dar spera sa mearga putin si la munte: "Craciunul il voi petrece acasa, alaturi de familie si cei dragi. Sper insa sa plec citeva zile la munte de Revelion... Daca nu, tot acasa".
Senatorul PNL Constantin Cibu spune ca va ramine acasa de Sarbatori, alaturi de familie: "Nu voi pleca nicaieri de Sarbatori, voi petrece atit Craciunul cit si Revelionul acasa, alaturi de familie si cei apropiati".
Deputata PNL Diana Tusa isi va petrece Sarbatorile la Bucuresti, alaturi de familie: "Nu voi face decit sa ma odihnesc si sa fiu alaturi de familia mea. Voi sta acasa atit de Craciun cit si de Revelion, alaturi de cei dragi mie".
Deputatul PDL Eugen Badalan se va distra impreuna cu familia, la Busteni: "Imi voi petrece atit Craciunul cit si Revelionul la Busteni, impreuna cu familia. Cum prietenii nostri prefera sa se duca pe la restaurante, noi vom ramine acasa si ne vom relaxa".
Deputatul social-democrat Mihai Tudose va fi de Sarbatori acasa, alaturi de familie: "Nu plec nicaieri de Sarbatori, vreau sa stau alaturi de familie, atit de Craciun cit de Revelion. Sa ma linistesc un pic".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii