Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Unde şi-au petrecut parlamentarii pesedişti căderea guvernului

Nu toţi brăilenii au fost însă dezinteresaţi de faptul că guvernul s-a făcut bucăţi. De exemplu, parlamentarii PSD Brăila au fost extrem de prinşi în criza politică de joia asta, căci în joc era ciolanul partidului şi viitorul unor asistaţi social, ca domnu' Dan Nica sau d-na Ecaterina Andronescu. Fiecare dintre ei a fost prins de criza politică făcând ceva, lucru care pe mine, unul, mă surprinde. Iată ce mi-au declarat ei în timp ce mă pregăteam să-i sun, da' m-am luat cu altele şi am uitat.

Viorel Balcan: Dom'le, deci tocmai ce m-am uitat în oglindă şi mă uit la aparatul ăsta că nu ştiu de unde dracu se dă drumu', ca să mă usuc şi eu pe mâini, ca oamenii. În orice caz, Doamne-ajută să nu se scumpească vodca.
Ion Rotaru: Am rugămintea să reveniţi cu un telefon, căci nu am apucat încă să vorbesc cu d-nul Stancu, aşa că nu ştiu ce anume să vă declar. Puţin mai târziu, vă rog. Vă mulţumesc!
Cristian Rizea: Momentan sunt prins în traficul ăsta aglomerat cu fonduri europene. Vă sun eu după ce reuşesc să trec de primul echipaj de poliţie.
Mihai Tudose: Ia mai dă-l în plm pe Băsescu, băga-mi-aş p. să-mi bag în el de rachier. Da' ştii ceva? Eu deja i-am propus d-lui Geoană să ne facem din nou un guvern din umbră, să guvernăm aşa cel puţin până la vară.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii