Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un test important pentru brăileni în "şaisprezecimile" Cupei României

După ce a eliminat două aspirante la promivarea în Liga I, Delta Tulcea şi Săgeata Năvodari, CF Brăila întâlneşte în "şaisprezecimile" Cupei României echipa care în urmă cu două etape a umilit-o pe Steaua, Gaz Metan Mediaş.

Va fi un adevărat test de maturitate pentru elevii lui Viorel Ion, unul prin care pot demonstra că eşecul usturător de la Năvodari a fost doar un accident.

Din punct de vedere al valorii loturilor, Gaz Metan porneşte cu prima şansă, însă trupa pregătită de Cristi Pustai poate acorda o mai mare importanţă campionatului acolo unde formaţia sa ocupă doar poziţia a 12-a, fapt pentru care ar putea aborda meciul de la Brăila cu rezervele. Acest lucru ar putea acorda o mai mare şansă de calificare pentru brăileni în faza următoare a competiţiei, în care ar putea întâlni una dintre formaţiile tari ale campionatului.

Partida dintre CF Brăila şi Gaz Metan Mediaş începe la ora 16.00 şi este arbitrată la centru de Emil Voicu din Bacău, ajutat la cele două linii de Eugen Sebastian Gheorghe (Suceava) şi Vladimir Urzică (Piatra Neamţ) iar observatori sunt bucureştenii Gheorghe Moise şi Ion Rotaru.
Categorie articol: 

Comentarii