Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un tânăr a plecat de acasă, iar mama a cerut ajutorul poliţiştilor

* în seara de 1 decembrie, Tronciu Teodor, în vârstă de 18 ani, a plecat de la domiciliul din Brăila şi nu a mai revenit * în toiul nopții, mama băiatului a mers la sediul IPJ și a sesizat dispariția * nu este prima dată când tânărul pleacă de acasă

 

 

O femeie își caută fiul dispărut de acasă. Ea a cerut ajutorul polițiștilor și speră ca băiatul să fie găsit cât mai repede.

La data de 2 decembrie, ora 2.00, o femeie de 48 de ani s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila şi a sesizat dispariţia fiului său, Tronciu Teodor, în vârstă de 18 ani. Acesta a plecat de la domiciliul din Brăila din data de 1 decembrie, ora 22.30, fără a spune unde merge.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că acesta a mai dispărut de la domiciliu în cursul acestui an.

Semnalmente: înălţime 185 de cm, greutatea de 75 de kg, constituție atletică, părul negru, tuns scurt, ochii căprui, prezintă o cicatrice postoperatorie de apendicită.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: fes negru, fular negru, palton gri, blugi gri, bocanci negri.

Pentru Tronciu Teodor s-a solicitat căutarea la nivel naţional și internațional.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.
Categorie articol: 

Comentarii