Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un tânăr fermier din comuna Mircea Vodă, strivit de tractorul pe care îl conducea. Era unul dintre gospodarii de frunte ai satului

Marcel U., un tânăr de 39 de ani, din comuna Mircea Vodă, a murit, ieri dimineaţă, după ce tractorul în care se afla s-a răsturnat, în timp ce urca pe un dig de lângă localitate. Bărbatul a fost prins sub utilaj şi nu a avut nicio şansă de supravieţuire. Mai norocos, un tânăr în vârstă de 30 de ani, care se afla, de asemenea, în tractorul respectiv, a reuşit să sară când acesta a început să se încline.
Marcel U. era cunoscut în comună ca fiind un om gospodar. Tânărul reuşise să pună pe picioare o fermă de animale şi muncea mult pentru a-şi întreţine afacerea. Ieri dimineaţă, în jurul orei 10.00, a plecat la câmp cu un tractor de mici dimensiuni, fără cabină, care tracta o motocositoare. În momentul când a încercat să urce pe rampa unui dig construit pe vremea când lângă Mircea Vodă exista o baltă, motocositoarea ar fi intrat în balans şi s-a răsturnat, provocând şi răsturnarea tractorului. Bărbatul care se afla la volan nu a avut timp de reacţie, fiind strivit sub greutatea utilajului. În schimb, tânărul de 30 de ani, care mergea să îl ajute la cosit a reuşit să sară din tractor şi a scăpat nevătămat.
Trupul neînsufleţit al lui Marcel U. a fost preluat de Medicina Legală, iar Poliţia a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs incidentul.
Despre Marcel, primarul comunei Mircea Vodă, Alexandru Moşescu, are numai cuvinte de laudă. "Era un băiat muncitor şi serios, nu consuma alcool, nu provoca probleme. Sunt convins că nu consumase alcool înainte de a se urca în tractor. Provine dintr-o familie numeroasă, sunt vreo opt faţi, dar cu toţii muncesc, nu sunt genul care să vină la Primărie să ceară ajutoare sociale. Marcel avea o fermă cu oi şi vaci şi nu era însurat, din câte ştiu eu", ne-a declarat primarul Moşescu.

 
Categorie articol: 

Comentarii