Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un tânăr de 26 de ani din Dudeşti s-a spânzurat

* aflat, se pare, în pragul depresiei, tânărul care era absolvent al Facultăţii de Agronomie din Bucureşti a decis să îşi încheie socotelile cu viaţa * băiatul a fost găsit spânzurat într-o cameră a locuinţei de un vecin care a anunţat Poliţia * tânărul a lăsat un bilet de adio în care îşi cere iertare

 

 

Sinucidere. La numai 26 de ani, un tânăr inginer agronom din Dudeşti a decis să îşi pună capăt zilelor. Băiatul a fost găsit spânzurat în locuinţă de un vecin care a anunţat poliţia. Nu au fost constatate urme de violenţă pe trupul neînsufleţit, în urma cercetărilor stabilindu-se că a fost vorba despre o sinucidere. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Morgă pentru efectuarea necropsiei.

Tânărul făcuse Facultatea de Agronomie la Bucureşti. Recent, s-ar fi despărţit de iubită. Nu se știu motivele pentru care băiatul a decis să moară, deoarece poza tot timpul într-un tânăr fericit și împlinit. Înainte de a recurge la acest gest, la o vârstă mult prea fragedă, tânărul a lăsat un bilet de adio în care îşi cere iertare celor dragi. Joi, la ora 15.45, a fost găsit spânzurat într-o cameră a locuinţei de către un vecin.

Dintr-o postare recentă de pe Facebook reiese supărarea tânărului. Nimeni nu se aştepta însă să plece atât de repede dintre cei vii.
Categorie articol: 

Comentarii