Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un sfârşit de săptămână "accidentat"

În seara de vineri, la ora 21.35, un tânăr de 18 ani, din comuna Smârdan, judeţul Tulcea, aflat la volanul maşinii sale, a tamponat un moped, pe strada Anghel Saligny, din municipiu. Autoturismul a intrat pe sensul opus de mers în momentul în care a ieşit dintr-o parcare şi l-a accidentat pe conducătorul mopedului, un băiat de 17 ani, care circula regulamentar. În urma incidentului, victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Ambii conducători au fost testaţi cu aparatul etilotest, însă rezultatele au fost negative. Prin urmare s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
Nici ziua de sâmbătă nu a fost lipsită de incidente, la ora 19.30, un bărbat de 51 de ani, din Brăila, în timp ce îşi conducea mopedul, pe Calea Călăraşilor, la intersecţia cu Bulevardul Dorobanţilor, nu a apreciat distanţa faţă de autoturismul din faţa sa, pentru că era băut, şi a intrat în coliziune cu acesta. În urma accidentului, atât conducătorul scuterului cât şi pasagerul său, de 56 de ani, au fost accidentaţi grav. Aceştia au fost duşi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila pentru îngrijiri medicale şi au fost internaţi. În urma testelor efectuate de poliţişti, a rezultat că brăileanul se afla sub influenţa accentuată a băuturilor alcoolice. Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală.
Un alt mopedist, în vârstă de 50 de ani, s-a autoaccidentat duminică, la ora 19.25. Bărbatul a pierdut controlul vehiculului, în timp ce se deplasa pe DJ211A, în afara localităţii Viziru, din direcţia de mers Brăila-Constanţa. Acesta a acroşat balustrada metalică din stânga drumului, după care s-a dezechilibrat şi a căzut pe partea carosabilă. Individul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Poliţiştii au constatat, în urma cercetărilor efectuate, că omul nu avea permis de conducere sau curs de legislaţie rutieră şi că în momentul producerii accidentului nu purta cască de protecţie. Aceştia au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Tot în ziua de sâmbătă, la ora 15.30, un tânăr de 19 ani din oraşul Ţăndărei, judeţul Ialomiţa, a pierdut controlul maşinii la ieşirea dintr-o curbă, undeva în afara localităţii Bărăganul. Acesta a intrat pe sensul opus de mers, după care a părăsit partea carosabilă şi a lovit o buturugă. Atât şoferul cât şi pasagera acestuia au fost răniţi în urma accidentului, aşa că au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest şi, pentru că rezultatul a fost zero, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de alcoolemie. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. În aceeaşi zi, la ora 23.55 oamenii legii au primit şi o reclamaţie din partea unui tânăr de 21 de ani, din comuna Bărăganul, pe motiv că a fost agresat de către conducătorul auto de 19 ani, implicat în accidentul rutier amintit mai sus. Acesta, împreună cu un bărbat de 40 de ani, l-a lovit pe reclamant cu pumnii şi cu palmele în zona corpului şi a capului, pentru că a pozat autoturismul implicat în accident şi a urcat fotografiile pe un site de socializare. Cu alte cuvinte, şoferul s-a ales cu un alt dosar penal, de această dată pentru loviri sau alte violenţe, precum şi cu o amendă contravenţională.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii