Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un recidivist a facut pagube de 20 de milioane de lei restaurantului "Edy's", chiar in "buricul tirgului"

Procurorul brailean Gheorghe Constantinoiu a dispus, zilele trecute, punerea in miscare a actiunii penale si trimiterea in judecata a recidivistului Iulian Caraghiozu, in virsta de 29 de ani, pentru savirsirea infractiunii de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice (art. 321 Cod Penal). In toamna anului trecut, beat fiind, inculpatul a agresat doi ospatari si a facut un scandal monstru la restaurantul "Edy's" de pe strada Mihai Eminescu, cauzind un prejudiciu de 20 de milioane de lei.
Potrivit procurorului care a coordonat ancheta, in noaptea de 28/29 octombrie 2005, in jurul orei 1.00, recidivistul Iulian Caraghiozu - care a mai facut scandaluri publice -, s-a pus pe baut la restaurantul "Edy's", desi era deja ametit de alcool. Aflat la una din mesele de la etaj, invinuitul a intrat la un moment dat in conflict cu ospatarul Traian A., aplicindu-i acestuia un pumn in figura. Victimei i-au fost necesare 7 zile de ingijiri medicale. In timpul scandalului care a urmat, a fost agresata si ospatarita Aurora Loredana P. (2 zile de ingrijiri medicale). Procurorul Constantinoiu relateaza: "Invinuitul a inceput sa arunce cu sticle si cu pahare pe jos, timp in care profera cuvinte obscene la adresa consumatorilor. Personalul localului a incercat sa-l linisteasca, dar invinuitul a continuat sa se manifeste violent, motiv pentru care o parte din consumatori au parasit localul, unii fara sa mai plateasca".
In aceste imprejurari, a fost sesizata politia, scandalagiul alegindu-se cu o amenda contraventionala de 2 milioane de lei. Chiar si asa, Caraghiozu a refuzat, initial, sa paraseasca localul. Firma care administreaza restaurantul "Edy's" a solicitat despagubiri de 20 de milioane de lei ROL, suma fiind achitata pe parcursul derularii anchetei penale. Pe 8 martie 2006, inculpatul a parasit tara, cu o destinatie necunoscuta, el urmind a fi judecat in contumacie.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii