Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un pugilist din Făurei, Bogdan Nenciu, a cucerit aurul la naţionalele de cadeţi

Printre cei 150 de boxeri care şi-au disputat medaliile în acest an la Campionatele Naţionale de Călăraşi s-au numărat şi 5 reprezentanţi ai Clubului Sportiv Municipal din Brăila, iar 2 dintre ei au urcat pe podium.
La categoria 56 kg, pugilistul din Făurei Bogdan Nenciu a câştigat la puncte primele două meciuri, în care adversari i-au fost un boxer din Tg. Jiu şi unul din Câmpulung Muscel şi a ajuns în finală. În ultimul act al competiţiei, sportivul pregătit de Gigi Moise a câştigat la puncte meciul cu unul dintre reprezentanţii gazdelor şi a devenit campion naţional de cadeţi.
"Se reînnoadă tradiţia la Făurei, în 1987 eu am câştigat la juniori prima medalie de aur la box pentru oraşul Făurei, acum a venit rândul lui Nenciu. Avem în oraş copii foarte talentaţi, iar colaborarea cu CSM Brăila este benefică, rezultatul nostru de la Călăraşi demonstrând acest lucru", a declarat Gigi Moise.
La această competiţie, pugilistul pregătit de Costică Dafinoiu, Puiu Teodorescu, a cucerit medalia de bronz la categoria 59 kg.
La un pas de o medalie a fost un alt boxer din Făurei, Robert Jitaru, care, dacă ar fi depăşit tracul debutului la o competiţie oficială, s-ar fi regăsit pe podiumul de premiere la categoria 44,5 kg.
Categorie articol: 

Comentarii