Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un om al strazii a jefuit patru camere de la Hotelul Traian

Individ fara casa si familie, despre care anchetatorii spun ca "duce un mod de viata parazitar", Costel Nistor, 30 de ani, originar din comuna Chiscani dar aciuat in Braila, a fost trimis in judecata, pentru patru furturi pe care le-a savirsit la Hotelul Traian, in vara si toamna acestui an.
Astfel, in ziua de 8 iunie 2008, aflat in incinta hotelului, Costel s-a strecurat neobservat in camera 1.106, unde dormea Drutskyi Volodymir Igerovici, ucrainean venit la munca la "Aker" SA Braila si a sustras 400 USD si 70 de lei. Pina sa afle cine i-a furat banii, pagubasul a parasit Romania, spun anchetatorii. Pe 1 septembrie, omul strazii a lovit din nou, de aceasta data la camera 1.108, unde era cazat Galusenko Leonid. "Prada": un telefon mobil si suma de 50 de lei. O saptamina mai tirziu, pe 8 septembrie 2008, Costel Nistor a reusit din nou sa dea iama in hotel, sustragind din camera 507, suma de 500 de lei si 22 de grivne, precum si actele ucraineanului Gaycenco Pavel Nikolaevici. De data aceasta, pagubitul l-a observat pe hot, care a fost retinut de personalul hotelului.
In loc sa se astimpere, doua zile mai tirziu, mai precis in seara zilei de 10 septembrie 2008, Costel Nistor a patruns in camera 306 a Hotelului Traian, de unde a furat un telefon mobil si actele de identitate ale lui Samson Neculai, vasluian venit, de asemenea, la munca la Santierul Naval Braila. Infractorul a fost retinut de paznicul hotelului, iar bunurile sustrase restituite partii vatamate. Hotului nu i-au putut fi prezentate acuzatiile, pentru ca nu are domiciliu stabil.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii