Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un numar de 12 militari americani, ucisi in Irak, in ultimele doua zile

Un numar de 12 militari americani au fost ucisi in Irak in ultimele 48 de ore, a anuntat, joi, armata Statelor Unite, citata de Reuters.
In cel mai singeros atentat, cinci militari, trei civili irakieni si un interpret irakian si-au pierdut viata, joi, dupa ce un dispozitiv exploziv a fost detonat linga vehiculul in care se aflau, situat intr-un cartier din nord-estul capitalei, potrivit armatei.
Un al saselea militar a fost ucis si alti trei au fost raniti, joi, in explozia unei grenade care a lovit autoturismul lor din nordul Bagdadului.
Patru militari americani au decedat, miercuri, dupa ce o bomba a tintit convoiul in care se aflau, in vestul capitalei, a explicat armata americana.
In provincia vestica Anbar, doi puscasi marini si-au pierdut viata, miercuri, a anuntat armata, care nu a oferit detalii.
Mii de militari americani americani au fost desfasurati la Bagdad, in cadrul unei ample operatiuni de securizare a capitalei.
Armata americana a lansat o ofensiva majora in zonele invecinate capitalei, in ultimele zile, intr-o incercare de a anihila retelele care organizeaza atentate cu masina-capcana.
Categorie articol: 

Comentarii