Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un nou trofeu important pentru Transgaz și directorul general Ion Sterian

* este vorba despre trofeul STRATEGIC COMPANY ÎN ENERGY FIELD oferit într-o ediție specială a GALEI PREMIILOR THE DIPLOMAT-BUCHAREST

 

Transgaz a fost desemnatăștigătoarea trofeului STRATEGIC COMPANY ÎN ENERGY FIELD pentru finalizarea obiectivului de investiții BRUA 1 și a gazoductului   Ungheni – Chișinău în anul 2020. Este vorba despre o ediție specială a GALEI PREMIILOR THE DIPLOMAT-BUCHAREST care să celebreze și în același timp să ofere o bine-meritată recunoaștere a performanței companiilor, managerilor și liderilor din mediul de afaceri.

Astfel, pe 28 ianuarie 2021, THE DIPLOMAT – BUCHAREST AWARDS GALA va pune în lumină reziliența celor care inspiră noi perspective de revenire și de creștere a afacerilor din industriile strategice în beneficiul întregii economii. Evenimentul va debuta cu  sesiunea de discuții Leaders Talks, urmată de gală de premiere The Diplomat-Bucharest Awards Gală, având ca scop recunoașterea rezultatelor excepționale ale companiilor, organizațiilor și ale personalităților care au contribuit decisiv la dezvoltarea proiectelor și a climatului de afaceri în România.

Prin The Diplomat-Bucharest Awards Gală, eveniment dedicat managerilor, liderilor, vocilor autentice și proiectelor relevante din industriile cheie ale economiei din România se vor aduce în prim plan companiile, demersurile inovatoare și acțiunile de sprijin dintre organizații din toate domeniile de afaceri ale economiei pe parcursul anului 2020. În acest context, brăileanul Ion Sterian, directorul general al Transgaz a fost invitat să ia parte la eveniment în calitate de invitat VIP, alături de alte personalități și specialiști recunoscuți pentru implicarea lor în economia României.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii