Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un nou serviciu online de la ONRC

Persoanele inregistrate pe site-ul Oficiului National al Registrului Comertului (ONRC) vor beneficia de informatii imediate privind modificarile aduse actelor constitutive ale societatilor comerciale inscrise la ONRC.
Categoriile de beneficiari ai acestui serviciu sint institutiile publice cu atributii de cercetare si control, dar si cu participari la societati comerciale constituite conform Legii nr. 31/1990, comerciantii, precum si institutiile private, respectiv consultantii (avocati, consilieri juridici, auditori, experti contabili, consultanti fiscali), institutiile financiare si de investitii (banci, asigurari, ifn-uri, brokeri, burse de valori).
Fiecare utilizator al aplicatiei va putea sa-si creeze propria lista de societati in vederea monitorizarii, urmind ca apoi sa primeasca notificari prin posta electronica despre modificarile intervenite asupra acestora.
Accesul la serviciu se va face prin intermediul paginii de internet a ONRC in baza unui "nume de utilizator" si a unei "parole de acces", la cererea scrisa a institutiilor interesate, notificarile urmind sa fie trimise criptat pe adresele de e-mail indicate de utilizator.
Intr-o prima faza, accesul va fi gratuit. Ulterior, accesul se va face pe baza unui abonament lunar, cu exceptia institutiilor care beneficiaza de gratuitate conform legislatiei si care vor beneficia in continuare de aceste facilitati.
Toate transmisiile de date din si spre serverul ce gazduieste serviciul mai sus amintit vor fi criptate, pentru a nu putea fi facute publice informatiile urmarite/monitorizate.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii