Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un nou esec rusinos al petrolistilor

Contrar a ceea ce se astepta, Petrolul continua sa uimeasca printr-o evolutie submediocra, pentru ca altfel nu poate fi caracterizata o infringere, fie ea chiar si in deplasare, pe terenul "lanternei" Phoenix Ulmu, care avea doar sapte puncte inaintea acestui meci si minus 14 puncte la adevar.
O victorie in acest meci i-ar fi saltat pe elevii lui Carst si Ciucasu citeva locuri in clasament, dar lipsa de experienta a unor jucatori si apatia inexplicabila a jucatorilor cu pretentii au facut ca Petrolul sa se afunde si mai mult in "mocirla" din zona retrogradarii.
"Nu am jucat nimic si este foarte grav. Sintem in cadere libera si nu sint semne ca ne-am mai reveni. Jucatorii nu au orgolii sau demnitate si echipa trage ponoasele", afirma inca de la pauza secundul Viorel Ciucasu.
Partida de la Ulmu a inceput in nota de dominare a gazdelor care de altfel au si reusit sa deschida scorul in minutul 10, prin Isar, dupa care jocul s-a derulat la mijlocul terenului, singura nota pregnanta fiind greselile individuale si colective de ambele parti.
In partea a doua s-a jucat in aceeasi nota, cu singura deosebire ca petrolistii au fost aceia care au avut o singura data sansa de a marca. Rosu a ramas in minutul 60 singur cu portarul gazdelor, dar a ales o varianta care s-a dovedit a fi gresita si a ratat sansa egalarii.
Pina la finalul partidei, nici una dintre echipe nu a mai reusit sa ameninte cu adevarat poarta adversa si, asa cum afirma la finalul partidei Ciucasu, "a fost un meci in conformitate cu locurile pe care le ocupa cele doua echipe in clasament".
Petrolul isi pastreaza in continuare locul, al 16-lea, la fel ca si adversara sa, care, desi a cistigat, nu a reusit sa predea "lanterna" altei formatii.
Petrolul: Cristea - Bosoi, Radulescu, Em. Cristian, Stanciulescu, Bratu (min. 65: Neta) - Hrinca (min. 76: Podaru), Costache, Bandarica - Berceanu, Rosu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii