Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un nou episod fotbalistic gălăţeano-brăilean CF Brăila - Politehnica Galaţi

În acest sezon echipa lui Vasile Darie a câştigat toate confruntările cu formaţiile gălăţene din Liga a III-a, a învins-o pe Dunărea II în propriul ei fieff şi apoi pe Oţelul II pe stadionul Municipal. Astăzi, CF Brăila joacă în compania Politehnicii, o formaţie pe care a învins-o într-o partidă amicală în această vară, pe teren propriu, cu 10-0, iar după numai o săptămână a bifat prima victorie şi într-o partidă oficială, 1-0 pe stadionul Municipal în cadrul celei de-a treia etape ale Cupei României la fotbal.

Cele două combatante se întâlnesc astăzi în cea de-a doua partidă oficială din această toamnă, însă de data aceasta lucrurile vor sta cu totul altfel decât în Cupă, deoarece se joacă pe puncte şi ambele formaţii doresc să-şi îmbogţească zestrea pe care o deţin. Politehnica, la care evoluează şi doi jucători care au deprins tainele fotbalului la Dacia Unirea, Hristian şi Munteanu, este o echipă greu de învins acasă la ea, însă nici brăilenii nu-şi permit să facă paşi greşiţi pentru că doresc să încheie sezonul de toamnă pe locul întâi.

Partida începe la ora 14.00 şi este condusă de o brigadă de arbitri din Bucureşti formată din Andrei Florin Chivulete - Aurel Florescu şi Nicolae Harbuzaru.

Viitorul Însurăţei se deplasează în penultima rundă a turului la o vecină de clasament, Farul II Constanţa, cu dorinţa de a recupera din punctele pe care le-a pierdut marţi pe teren propriu. Singura absenţă de marcă din lotul pregătit de Ionel Vioreanu este cea a atacantului Cosmin Dobre.

După punctul important scos la Berca, Viitorul Ianca va juca astăzi pe teren propriu în compania penultimei clasate, Viitorul Chirnogi.
Conform precizărilor făcute de antrenorul Adrian Baldovin, partida cu echipe de pe locul al 17-lea nu este nicidecum una uşoară: "Nu trebuie să tratăm adversara de sus pentru că pot apărea surprize. Sunt convins însă că jucătorii noştri vor aborda partida cu o mare ambiţie, pentru ca la finalul ei să ne mai adăugăm în cont încă o victorie".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii