Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un neamt a incercat sa inchida gura martorilor

Incercind sa iasa basma curata dintr-un proces in care era acuzat de coruptie sexuala, act sexual cu un minor si proxenetism, un cetatean german, de origine romana, nu a facut decit sa-si sape si mai adinc groapa. El s-a ales cu inca un dosar penal si a fost, din nou, trimis in judecata, pentru ca a incercat sa influenteze martorii.
Cercetarile efectuate in cauza au stabilit ca Mihai Marcel Trif, in virsta de 56 de ani, a incercat sa determine doi martori, prin amenintare si corupere, sa dea declaratii mincinoase in cauza in care era judecat. Astfel, el i-a contactat pe Dorel Lungu si Ioan Nicolae Vidrighin, carora le-a cerut sa-si schimbe declaratiile in fata instantei, in schimbul unor avantaje, in caz contrar urmind sa suporte anumite consecinte. In timpul audierilor, Dorel Lungu a precizat ca invinuitul l-a contactat telefonic si i-a spus ca ii va plati toate cheltuielile daca isi va schimba declaratia sau nu se va prezenta la instanta pentru a fi audiat ca martor. De asemenea, Ioan Nicolae Vidrighin le-a precizat anchetatorilor ca a primit mai multe telefoane de la invinuit, care i-a solicitat sa nu se prezinte la proces. Pentru ca acesta nu l-a ascultat, a fost din nou amenintat.
Mihai Marcel Trifu era judecat pentru ca a racolat minore si a facut sex cu ele, intr-unul din apartamentele pe care le detinea in Sibiu. Conform rechizitoriului, neamtul a dezvirginat trei fete de 14 ani, pe care le-a fotografiat in pozitii indecente si apoi le-a dat si altor indivizi, contra unor sume de bani. In 2005, dosarul intocmit de Parchetul Sibiu a fost stramutat la Braila, printr-o hotarire a Inaltei Curti de Casatie si Justitie.
Categorie articol: 

Comentarii