Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un mopedist a ajuns la spital cu fractură la picior

* în momentul când a căzut, mopedistul şi-a prins piciorul sub vehicul, suferind o fractură

Un mopedist de 39 de ani, din comuna Vădeni, a ajuns la spital cu fractură la picior, după ce a căzut cu vehiculul. Ieri, la ora 10.50, Vasile Dumitraşcu circula cu mopedul pe Bulevardul Independenţei, dinspre strada 1 Decembrie 1918, către strada G-ral Eremia Grigorescu. Ajungând la intersecţia cu aleea dinspre strada Unirii, mopedistul s-a dezechilibrat şi a alunecat, izbindu-se de asfalt. Totuşi, bărbatul a reuşit să evite impactul cu un autoturism "Dacia" care ieşea de pe alee. În momentul în care a căzut, mopedistul şi-a prins însă piciorul sub vehicul, suferind o fractură, astfel că a fost preluat de un echipaj al Ambulanţei şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale. "Din primele cercetări a reieşit faptul că mopedistul a pierdut controlul asupra ghidonului, s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil, reuşind să evite impactul cu autoturismul. În cauză s-a întocmit dosar penal", a declarat agent de poliţie Fănel Podaru, din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Brăila. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de alcoolemie. Nepotul mopedistului, care venise la faţa locului, ne-a spus că bărbatul ar fi încercat să tragă stânga pentru a face loc autoturismului care ieşea de pe alee şi a alunecat. "Maşina a ieşit de pe alee şi el a tras brusc stânga, a alunecat şi a căzut pe carosabil. Nu a fost cine ştie ce, dar şi-a prins piciorul sub moped, glezna şi-a făcut-o praf", ne-a povestit nepotul mopedistului.
Şoferul autoturismului a rămas şi el la faţa locului pentru a da lămuriri poliţiştilor, care au concluzionat că a fost vorba despre o autoaccidentare.
Duminică seara, un alt mopedist a ajuns la spital după ce a scăpat vehiculul de sub control şi a intrat într-o maşină oprită. La ora 21.45, Marcel D. (33 de ani), din municipiu, conducea mopedul pe Calea Galaţi. La un moment dat, acesta a pierdut controlul asupra direcţiei şi a tamponat un autovehicul staţionat pe partea dreaptă a sensului său de mers. Poliţiştii au stabilit că bărbatul nu este posesor al permisului de conducere, dar are certificat de absolvire al cursului rutier pentru mopede. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a mopedistului, care a fost testat cu aparatul etilotest şi i s-au recoltat probe biologice de sânge.
Categorie articol: 

Comentarii