Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un mopedist şi un tractorist din Şuţeşti, dosare penale pentru infracţiuni la regimul rutier

Un mopedist şi un tranctorist, ambii din Şuţeşti, au pornit la drum cu vehicule neînmatriculate dar poliţiştii le-au spus "Stop". Pe numele celor doi s-au întocmit şi dosare penale.
La data de 30 mai, ora 12.40, poliţiştii Postului de Poliţie Comunal Şuţeşti l-au oprit în trafic, pe raza comunei, pe un localnic de 22 de ani, care conducea un moped ce nu avea montată plăcuţa cu numărul de înmatriculare. Cu ocazia cercetărilor a rezultat că vehiculul nu este înregistrat în circulaţie. În plus, din examinarea acestuia a rezultat că şasiul este acoperit cu elemente de caroserie din plastic, seria neputând fi identificată. "Poliţiştii au procedat la ridicarea mopedului, pentru a putea fi stabilite, cu exactitate, detaliile tehnice ale acestuia, de către un specialist", a precizat subinspector Laura Dan, purtător de cuvânt al IPJ Brăila.
Cu câteva minute înainte, respectiv la ora 12.30, poliţiştii din Şuţeşti l-au oprit în trafic şi pe un localnic de 35 de ani. El conducea un ansamblu de vehicule compus dintr-un tractor şi o remorcă cisternă ce nu avea montată plăcuţa cu număr de înmatriculare. Poliţiştii au efectuat verificări şi au constatat că şoferul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. A primit "cadou" un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat şi fără permis de conducere.

 
Categorie articol: 

Comentarii