Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un minor a carui mama este plecata in Spania a injunghiat doi tineri

Parchetul Braila a dispus trimiterea in judecata a minorului Tiberius Alin P., 16 ani, individ cu antecedente penale din cartierul Radu Negru, pentru port ilegal de arma alba si lovire. Tinarul i-a lovit cu acelasi cutit si in acelasi loc (in umar) pe fratii Cornel si Marcel N., cu care se afla in conflict, acestia avind nevoie de 7 pina la 10 zile de ingrijiri medicale. Marcel C. solicita daune de 7 milioane de lei, in timp ce Cornel si-a retras plingerea formulata impotriva agresorului. Inculpatul a declarat ca purta cutit la el "ca sa se apere de cei pe care i-a lovit", intrucit acestia i-ar fi incendiat usa locuintei.
Primul incident in care a fost implicat Tiberius Alin P. s-a petrecut in dupa-amiaza zilei de 28 decembrie 2004, pe strada Baraganului, din Radu Negru. Cornel N. tocmai se incaierase cu un amic de-al lui Alin, Valentin P., iar acesta s-a decis sa-i sara in ajutor. Fara sa stea mult pe ginduri, minorul a scos cutitul si l-a "intepat" in umarul sting pe Cornel, provocindu-i o rana ce a necesitat 10 zile de ingrijiri medicale. Initial, ancheta penala si-a urmat cursul firesc, dar pe 12 mai 2005, victima si-a retras plingerea formulata impotriva agresorului.
Al doilea incident s-a petrecut chiar in ziua de Revelion 2004 - 2005. Tiberius Alin P. s-a intilnit prin cartier cu Marcel N., care i-a tras vreo doi pumni, drept rasplata ca-l injunghiase pe fratele sau Cornel. Marcel si-a continuat drumul pe strada N. Iorga, insa inculpatul l-a ajuns din urma si l-a injunghiat cu acelasi cutit cu care-l agresase si pe frate-sau, si tot in umarul sting. Marcel N. a suferit leziuni ce au necesitat 9 zile de ingrijiri medicale. Tiberius Alin P. provine dintr-o familie destramata. Tatal lui a decedat in anul 2002, iar mama este plecata din acelasi an in Spania, abandonindu-l pe Alin in grija bunicii T. I., de 57 de ani. Minorul prezinta tulburari de comportament datorate carentei de instructie si educatie, precizeaza anchetatorii.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii