Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un minor şi-a făcut un obicei din a pleca de acasă

o femeie a sesizat dispariţia fiului său, Constantin Ionuţ, de 15 ani, care nu a mai venit acasă din data de 2 octombrie • poliţiştii au constatat că el a plecat în repetate rânduri şi obişnuieşte să doarmă la domiciliul unor prieteni

 

La numai 15 ani, un tânăr tot pleacă de acasă şi îşi pune mama pe gânduri.

Zilele trecute, minorul a fost dat în urmărire după ce mama a sesizat dispariţia.

Astfel, la data de 14 octombrie, o brăileancă de 57 de ani s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila şi a sesizat dispariţia minorului Constantin Ionuţ. La data de 2 octombrie, minorul de 15 ani a plecat în mod voluntar de la domiciliul din Brăila şi nu a mai revenit. “În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că acesta a fost plecat de la domiciliu în repetate rânduri şi obişnuieşte să doarmă la domiciliul unor prieteni din municipiul Brăila”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. 

Ca semnalmente, dispărutul are înălţime 159 de cm, corpolenţă atletică, păr şaten, ochi albaştri, poartă ochelari de vedere, fără semne particulare.

Pentru Constantin Ionuţ s-a solicitat urmărirea la nivel naţional şi internaţional.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.
Categorie articol: 

Comentarii