Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un meci plictisitor

Amicalul de pe Municipal mai mult a enervat spectatorii decit sa le ofere o ora si ceva de relaxare, de deconectare de la problemele cotidiene, insa, pe undeva, jucatorii celor doua formatii au avut circumstante atenuante, deoarece se afla abia la jumatatea cantonamentelor centralizate, perioada in care se pune accentul in special pe pregatirea fizica. Jocul in sine a fost anost, cu putine faze spectaculoase.
Prima actiune in urma careia s-ar fi putut deschide scorul in prima repriza a apartinut tulcenilor. In minutul 13, Craciun a centrat din lovitura libera, Grigorov a reluat cu capul spre poarta, mingea l-a depasit pe Mitrea, dar a lovit bara transversala.
Replica gazdelor a venit dupa numai citeva minute, insa cu toate ca a ramas singur cu Olteanu, Costel Rosu nu a gasit solutia ideala pentru a-l invinge pe portarul Deltei.
In minutul 20, CF Braila a deschis scorul in urma unui corner. Rosu a centrat in careu, Plesa a deviat mingea pina la Pinzaru si acesta a trimis-o in plasa portii oaspetilor.
Dupa o perioada de 13 minute in care mingea s-a plimbat mai mult pe la mijlocul terenului, Delta a initiat o actiune rapida pe zona centrala, mingea a ajuns in careul brailean si juniorul CF-ului, Ilie l-a faultat pe Matel, Luciliu Zaharia a aratat punctul cu var, iar Boghitoiu a restabilit egalitatea.

Scenariu identic

Cu toate ca s-au facut modificari in cele doua distributii, nici dupa pauza jocul nu si-a schimbat aspectul.
La cinci minute dupa ce a intrat pe teren, Iulian Bogos a avut o altercatie cu Horovei, s-au scuipat reciproc si ambii au fost trimisi la cabine de Luciliu Zaharia. Repriza secunda a fost dominata teritorial de oaspeti, in timp ce in tabara gazdelor s-a instalat o nervozitate inexplicabila.
Prima faza demna de consemnat din partea secunda a meciului s-a derulat abia in minutul 73 cind Sicu a reluat cu capul, peste transversala, mingea centrata de Prodan.
Sapte minute mai tirziu, Bucataru si Pelican au facut sah-mat apararea braileana, insa Mitrea a avut o interventie de exceptie si a trimis mingea in corner. Cea de-a treia sansa de a pleca la Tulcea cu toate punctele a fost irosita in minutul 84 tot de Sicu, virful Deltei a evitat offside-ul dar a luftat la sase metri de poarta braileana.
Gazdele au avut ultimul cuvint, si la singura lor actiune cu adevarat periculoasa din repriza a doua, Mindroasa a ascos mingea la marginea careului mic, insa Moldoveanu a sutat telefonat, pe linga stilpul din dreapta al portii oaspetilor.
Acest joc a scos in relief faptul ca la momentul actual, CF Braila nu are inca lotul de jucatori necesar pentru a-si putea permite sa viseze la promovare. Cel putin in partea secunda, fara Plesa si Pinzaru jocul gazdelor a fost unul haotic, lisit de orizont, iar implementarile facute nu sint in masura sa mareasca forta de joc a echipei.

CF Braila: Mitrea - Bosoi, Olenic, Necoara, Ilie - Rosu, Pascu, Plesa, Rotaru - Coman, Pinzaru.
In repriza a doua au mai evoluat Mindroasa, I. Bogos, Moldoveanu, Neta, Panturu, Cioceanu, Balaban, Moroianu, St. Mitrea.
Antrenori: Mihai Ciobanu si Vasile Darie.
Delta Tulcea: Olteanu - Grigorov, Matel, Craciun, M. Ivan - Cretu, Christian, G. Ivan, Prodan - Lucas, Boghitiu.
La oaspeti au mai intrat Postelnicu, Miselariu, Pelican, Puscasu, Caluda, Sicu, Bucataru, Filip, Judeanu, Cretu si Horovei.
Antrenori: Constantin Gache si Cristi Rusu.

Calificativul jucatorilor braileni - satisfacator

"Tinind cont de stadiul actual de pregatire, jocul de astazi poate fi considerat ca satisfacator. Noi sintem in perioada de pregatire centralizata, si prima saptamina am finalizat-o cu un joc amical, saptamina viitoare va fi la fel, iar in aceasta etapa de pregatire rezultatele nu conteaza prea mult", a declarat Mihai Ciobanu la finalul meciului.
Tehnicianul brailean considera ca elevii sai au avut un plus la capitolul conditie fizica, ca sint receptivi la cerintele sale, insa mai sint multe probleme de rezolvat: "Dupa o luna de pregatire, din punct de vedere fizic se poate vorbi despre o crestere semnificativa a capacitatii lor la efort, insa trebuie sa mai insistam foarte mult pentru ca potentialul lor sa ajunga la cerintele mele".
Ciobanu considera ca axul central al echipei trebuie intarit cu inca trei jucatori experimentati.
"Ar fi ideal daca am mai avea un portar, pentru ca in momentul de fata mizam doar pe Mitrea si pe juniorul Corbu, un fundas central, pentru ca si in acest compartiment ne confruntam cu citeva accidentari importante si un mijlocas central. La momentul actual avem un lot foarte tinar si rolul nostru este acela de a-i constientiza pe jucatori ca trebuie sa munceasca foarte mult", a mai adaugat Mihai Ciobanu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii