Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un meci cu doua reprize distincte

La ultima aparitie in fata propriilor suporteri din acest tur de campionat, Viitorul a facut o prima repriza foarte buna in compania formatiei de pe locul secund in clasamentul seriei a II-a. Practic, in primul act nu a fost nici o diferenta intre locul al doilea de pe podium si penultima clasata.
Bucurestenii au avut sansa deschiederii scorului chiar in minutul 4 al primei reprize, insa cu toate ca Stoica a centrat foarte bine, atit Dobroiu cit si Cretu au ratat sansa uriasa de a trimite mingea in plasa portii aparate de Tudor.
A urmat o perioada foarte buna a gazdelor. Viitorul a stapinit mijlocul terenului si in minutul 10, Lupascu a sutat din interiorul careului, mingea l-a atins pe unul dintre fundasii rapidisti si a iesit in corner. Bandarica si Marius Barbu l-au incercat cu suturi de la marginea careului pe Draghia, dar a urmat o ratare si in contul oaspetilor, cel care s-a jucat cu nervii lui Marian Rada fiind cel mai valoros jucator bucurestean, Emil Dica.
Barbu si-a mai incercat inca o data sansa in minutul 40, portarul oaspetilor a respins gresit mingea, insa Paduraru nu a fost atent si a ratat sansa de a-si aduce echipa in avantaj.
Daca Viitorul nu a reusit sa marcheze, desi a dominat-o la toate capitolele pe Rapid II mai bine de jumatate de ora, au reusit oaspetii cu doua minute inainte de finalul primului act. Cretu a luat o actiune pe cont propriu, l-a driblat pe Tudor, portarul gazdelor l-a agatat discret de picior si arbitrul a aratat punctul de la 11 m. Dica a marcat si bucurestenii au plecat la cabine cu un avantaj minim, desi echipa care a jucat fotbal in aceasta repriza a fost Viitorul Insuratei.

Gazdele au facut doar act de prezenta in repriza a doua

Spectatorii din Insuratei se asteptau ca dupa pauza favoritii sa joace cu aceeasi ambitie ca in prima parte si sa incerce sa scoata un rezultat bun, insa de la cabine a iesit alta echipa, una blazata si foarte confuza.
Practic, cu o singura exceptie, in partea a doua a intilnirii Rapid II a facut tot ce si-a dorit in teren. In minutul 54, dupa o actiune personala Cretu a zguduit transversala portii lui Tudor.
Singura actiune periculoasa a gazdelor din aceasta repriza s-a derulat in minutul 63, cind Marius Barbu l-a vazut demarcat pe partea dreapta pe noul intrat Banciu, acesta a trecut de adversarul direct, insa a fost blocat de Paun chiar in momentul sutului.
Oaspetii au revenit in atac si in minutul 65 Cretu nu a mai ratat, a intrat in careu, a trecut foarte usor de un Tudor neinspirat si a trimis mingea in poarta goala.
Cu toate ca din minutul 80 bucurestenii au jucat in inferioritate numerica, pentru ca Dobroiu a primit cel de-al doilea cartonas galben, tot ei au fost cei care au continuat sa atace si sa mai inscrie de doua ori.
La doar sase minute dupa ce a intrat in joc, in locul lui Cretu, Ionita a marcat cel de-al treilea gol al oaspetilor, iar coautor la gol a fost Emil Dica. Conducatorul de joc al oaspetilor, Dica, a inchis tabela cu un minut inainte de finalul partidei, indeplinind o simpla formalitate dupa o centrare ca la carte a lui Tudor Barbu.
Viitorul a bifat cea de-a 11-a infringere si este greu de acceptat ideea ca mai poate recupera in retur terenul pierdut in aceasta toamna. Obiectivul care le ramine jucatorilor din Insuratei este doar acela de a-si realiza baremul de puncte.

Viitorul Insuratei: Tudor - Paduraru, Musat, Paraschiv, A. Coman (min. 70: Hutu) - Alexandru, M. Barbu, Vioreanu, Bandarica - Stoian (min. 55: Banciu), Lupascu.
Rapid II: Draghia - Constantin, Pistol, Paun, Bratu - Tene (min. 76: T. Barbu), E. Dica, Stoica, A. Matei - Cretu (min. 75: Ionita), Dobroiu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii