Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Un meci cu CFR Cluj nu se compara cu unul cu Steaua, Dinamo sau Rapid"

Portarul FC Brasov, Bogdan Stelea, considera ca meciul cu CFR Cluj nu se compara cu unul jucat impotriva echipelor Steaua, Dinamo sau Rapid, insa este de parere ca in acest moment, clujenii sint din punct de vedere valoric peste cele trei grupari bucurestene, transmite corespondentul MEDIAFAX
"Este adevarat ca un meci cu Steaua, Dinamo sau Rapid implica si alte orgolii decit un meci cu CFR Cluj. Trebuie sa recunoastem ca, in acest moment CFR Cluj este echipa cu cel mai bun punctaj in Liga Campionilor iar asta spune multe despre valoarea lor. Asadar, nu trebuie sa ne luam dupa numele echipei si dupa istorie, ci dupa valoarea echipei in momentul in care noi o intilnim. CFR-ul este campioana Romaniei si nu trebuie sa uitam nici o secunda acest lucru. Va fi un meci greu, dar vrem toate cele trei puncte puse in joc", a spus Stelea.
Bogdan Stelea crede ca FC Brasov ar putea atinge performantele obtinute de CFR Cluj, daca ar exista un proiect bun. "Nimic nu este imposibil, si cel mai bun exemplu este chiar CFR-ul, care a investit enorm si a ajuns pina la urma acolo unde si-a propus. Si FC Brasov poate visa la asta, dar mai sint multe de facut. Nu este insa imposibil, atunci cind iti doresti foarte mult ceva si iti creezi si strategia corecta pentru a obtine acest lucru", a completat Stelea.
Stelea este de parere ca nici un fotbalist strain care joaca in Romania in acest moment nu merita sa fie naturalizat. "S-a vorbit despre naturalizarea lui Culio, dupa meciul intr-adevar senzational facut cu AS Roma, dar totusi cred ca e prea mult sa ne gindim la asta. Este o parere personala, dar nu vad nici un fotbalist care joaca in Liga I, care sa poata oferi garantia ca daca il luam si il naturalizam, batem tot apoi. Trebuie sa ne uitam la romanii pe care ii avem. Victor Piturca avea dreptate cind spunea ca un fotbalist strain trebuie sa confirme o perioada mai lunga pentru a ne gindi la asa ceva", a completat Stelea.
Partida FC Brasov - CFR Cluj, contind pentru etapa a XIV-a a Ligii I, se va disputa, duminica, cu incepere de la ora 14.00.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii