Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un meci în cadrul primei faze a Cupei României la fotbal

Câştigătoarea etapei judeţene a Cupei României, Fortino Ianca şi formaţia din Liga a III-a, Partizanul Merei, se luptă astăzi, de la ora 17.30 pe stadionul "Ştefan Vrăbioru" să acceadă în faza următoare a competiţiei.
Formaţia din Ianca a susţinut un amical sâmbăta trecută la CSM Rm. Sărat, pe parcursul căruia antrenorul Viorel Ciucaşu a rulat tot lotul şi a exersat mai multe scheme de joc în vederea partidei de astăzi.
Atât antrenorul cât şi preşedintele clubului Fortino, Fănel Băluţă, consideră că gruparea din Ianca poate obţine calificarea în faza următoare.
"Echipa este în formă şi jucătorii sunt hotărâţi să câştige acest meci. Ştiu că va fi greu să ne impunem în faţa unei formaţii cu experienţa Ligii a III-a, însă nu imposibil. Suntem pregătiţi şi pentru prelungiri sau lovituri de la 11 metri, însă sper să obţinem calificarea după primele 90 de minute", a declarat Fănel Băluţă.
Partida dintre Fortino Ianca şi Partizanul Merei este arbitrată la centru de Tudor Zaharia (Slobozia), iar la linii vor oficia Florin Burlacu (Urziceni) şi Ionuţ Dimache (Slobozia).
La partidele din această fază a Cupei României au fost delegaţi şi arbitri brăileni.
Astfel, partida AS Granitul Babadag - CS Eforie va fi arbitrată de o brigadă brăileană formată din Ionuţ Smeu - Marius Brătianu şi Raul Perianu, în timp ce Maricel Dragomir şi Marius Titirişcă vor oficia în calitate de arbitri asistenţi la meciurile CS Naţional Goleşti - CSM Rm. Sărat şi respectiv Gloria Iveşti - CSM Focşani.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii