Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un jucător de 16 ani aduce victoria Daciei Unirea

• Alexandru Duţu a marcat în minutul 61 şi Dacia a câştigat  cu 1 – 0 derby-ul cu CS Făurei • formaţia lui Bănel a avut patru mari ocazii de gol în finalul partidei, printre care şi o bară

 

Mult aşteptatul derby dintre Dacia Unirea şi CS Făurei a umplut de spectatori tribuna stadionului din Însurăţei şi în multe momente partida s-a ridicat la nivelul acestui statut.

Dacia Unirea a încercat să fie superioară la capitolul posesie a mingei şi, în cea mai mare parte a timpului, a reuşit acest lucru. Formaţia manageriată de Bănel Nicoliţă, CS Făurei, a căutat să surprindă pe contraatac, iar în finalul partidei a irosit ocazii foarte mari de a egala.

Prima ocazie de gol a aparţinut Daciei Unirea, Sava a şutat la colţul scurt, aproape de vinclu iar Aurel Nicoliţă a scăpat mingea spre poartă dar a reuşit repede să o reţină. Patru minute mai târziu, Bady a şutat puternic, portarul Făureiului a fost pus din nou în dificultate, dar a reuşit să reţină mingea în doi timpi.

A doua jumătate a primei reprize a aparţinut formaţiei din Făurei. Agache a luftat din 4 metri, iar Stelian Nicoliţă (min. 34) a fost blocat in extremis de Oumar la marginea careului mic.

Echipa antrenată de Florentin Petre a avut o dublă şansă de gol în minutul 60. Cristea a şutat din 6 metri dar Aurel Nicoliţă a respins mingea în lateral, a urmat un şut al lui Sava la vinclu, la colţul scurt, dar din nou portarul celor de la Făurei a avut un reflex salvator şi a trimis mingea în corner. Cosentino a centrat în faţa porţii şi Alexandru Duţu a trimis mingea în plasă pentru 1-0. Din acest moment, Bănel Nicoliţă a urcat în linia mediană şi a dat câteva pase de gol însă colegii lui nu au reuşit să înscrie golul egalizator. Agache (min. 70) a şutat violent dar Tudor a scos mingea de sub transversală, Bălan (min. 85) a trimis mingea în transversală, Roată (min. 91) şi S. Nicoliţă (min. 94) nu au reuşit să înscrie din poziţii foarte bune şi Dacia Unirea a obţinut cea de a doua victorie din acest campionat.

 

Dacia Unirea: Tudor – Libotte, Moroianu, Oumar, Cosentino – V. Robu (min. 58: Mihalcea), Bady, Goupi, Sava – Cristea, Duţu (min. 86: Fatay).

CS Făurei: A. Nicoliţă - Niţă, Drezaliu, B. Nicoliţă, Agache – Puşcaşu, Percă (min. 68: Apostol), Dragomir, Roată - Bălan, S. Nicoliţă.

 

 

 

 
Categorie articol: 

Comentarii