Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un hoț a dat buzna într-o locuință din Corbu Nou. Proprietarul a postat pe facebook imagini cu acesta și cere sprijin pentru a fi identificat

Un individ necunoscut a dat buzna, azi noapte, într-o locuință din Corbu Nou, de unde a furat o sculă electrică și camera de supraveghere.

Spre ghinionul lui, până să fie smulsă din perete, camera l-a surprins în acțiune, imaginile fiind postate astăzi pe facebook de proprietarul locuinței. Acesta a și cerut sprijin internauților în speranța că cineva îl va recunoaște.

Mi-a spart casa. Dacă îl recunoaște cineva... Sunt singurele imagini surprinse de cameră înainte să o smulgă”, a scris persoana care s-a trezit cu hoțul în casă.

Potrivit informațiilor transmise de Inspectoratul de Poliție Județean Brăila, azi-noapte, la 23.20, un brăilean a sesizat, prin apel 112, faptul că persoane necunoscute au pătruns într-un imobil pe care îl deține în localitatea Corbu Nou, cu intenția de a sustrage bunuri. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că poarta imobilului era deschisă, una dintre ferestre fiind forțată. ”Dintr-o cameră lipseau un motofierăstrău, un prelungitor și camera de supraveghere. În cauză s-a întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, au transmis polițiștii.

Până la acest moment nu a fost identificat autorul faptei, însă există un cerc de suspecți.
Categorie articol: 

Comentarii