Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un fotbalist crescut de Dacia Unirea, în lotul României U19

• Costin Ciucureanu a ajuns pe 28 iulie în cantonamentul de la Mogoşoaia • tricolorii vor disputa o “dublă” amicală cu echipa similară a Israelului • în noiembrie încep meciurile oficiale

 

Unul dintre juniorii crescuţi de Dacia Unirea, Costin Ciucureanu şi-a menţinut locul în lotul U19 al României astfel că fotbalistul brăilean, care în această perioadă se află în probe la echipa de primă ligă, FC Voluntari, a fost convocat la naţionala ţării noastre.

Ciucureanu se află la lot încă de pe data de 28 iulie şi se pregăteşte la Mogoşoaia sub comanda antrenorului Dan Oprescu. Tricolorii se antrenează până pe data 6 august, urmând ca pe 7 şi 9 august, de la ora 19.00, la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia, România să dispute o “dublă” amicală cu echipa similară a Israelului.

Ambele partide vor fi transmise live pe pagina de Facebook Echipa Naţională a României şi pe canalul de YouTube FRF TV.

Lotul convocat de Dan Oprescu pentru “dubla” cu naţionala Israelului:

Portari: David Duţu (Popeşti Leordeni), Ştefan Târnovanu (Politehnica Iaşi)

Fundaşi: Darius Mureşan (Viitorul Constanţa), Marius Leca (Viitorul Constanţa), Sorin Şerban (Minaur Baia Mare), Valentin Ţicu (Petrolul Ploieşti), Andrei Rus (Petrolul Ploieşti), Radu Zamfir (FCSB), Darius Ţieranu (Centrul Naţional de pregătire Timişoara / ACS Poli Timişoara), Marco Ehmann (Dinamo Bucureşti)

Mijlocaşi: Vlad Chera (Viitorul Constanţa), Costin Ciucureanu (Dacia Unirea Brăila), Alexandru Duminică (Viitorul Argeş), Daniel Toma (FCSB), Mihăiţă Lemnaru (Ripensia Timişoara), Radu Chiriac (Astra Giurgiu), Robert Ion (Academica Clinceni), Ricardo Farcaş (Ajax Amsterdam), Claudiu Petrila (CFR Cluj), Ovidiu Horşia (Academica Clinceni)

Atacanţi: Gabriel Răducan (Dinamo Bucureşti), Alexandru Pop (Viitorul Constanţa).

 

În noiembrie încep meciurile oficiale

Reprezentativa României U19, din care face parte şi brăileanul Costin Ciucureanu, va juca în toamna acestui an în calificările pentru Campionatul European rezervat juniorilor Under 19, care se va desfăşura în Armenia în vara anului 2019. România va face parte din Grupa a 13-a alături de Bulgaria, Grecia şi Gibraltar. Turneul de calificare va fi găzduit de Bulgaria.
Categorie articol: 

Comentarii