Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un fost ministru din România a adormit în timp ce era audiat la Poliţie

Băi, adevărul e că Poliţia a greşit. Păi, nu poţi, frate, să chemi la audieri un tip de bani bata, proaspăt venit de la Mamaia după vacanţa de 1 Mai, acolo unde omu’ a tras din greu. Dar chiar nu mai sunt respectate deloc drepturile “consumatorului” în ţara asta?

Ilan Laufer a adormit la poliţie, acolo unde fusese chemat, în data de 2 mai 2019, pentru a da declaraţii în dosarul de evaziune fiscală în care este implicată fosta soţie a miliardarului Dan Adamescu.

Concret, Ilan Laufer este bănuit pentru complicitate la gestiune frauduloasă şi evaziune fiscală, în dosarul în care Carmen Adamescu e acuzată de delapidarea Unirea Shopping Center.

Anchetatorii susţin că Ilan Laufer ar fi sprijinit-o pe Carmen Adamescu în administrarea bunurilor Unirea Shopping Center, producând pagube companiei de peste 5.800.000 de euro.

La audierile de la Poliţie, Ilan Laufer, care a deţinut postul de ministru pentru mediul de afaceri, în Guvernul PSD-ALDE, a adormit, fiind obosit după vacanţa de Paşte şi 1 Mai.

Staţi, că Ilan Laufer nu a adormit după vreo anchetă maraton, cu lampa în ochi, ca pe timpul Securităţii.

Nu, a fost vorba doar de nişte audieri în care Ilan Laufer trebuia să dea o declaraţie.

Problema a fost că până să apuce să scrie declaraţia, fostul ministru Laufer a adormit. Acuma, una din două: ori sticlele alea scumpe de şampanie din cluburi şi-au făcut efectul, ori Ilan Lafer a găsit o metodă originală pentru a fenta ancheta poliţiei, făcându-se doborât de somn. (Somnul Raţiunii Naşte Monştri)
Categorie articol: 

Comentarii