Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un fost membru PC a ajuns seful PLD

Conducere noua, aleasa democratic, la organizatia municipala PLD Braila. Simbata a avut loc, la teatrul "Maria Filotti", Adunarea Generala a Organizatiei municipale, in cadrul careia s-au desemnat structurile de conducere ale acesteia. La functia de presedinte al organizatiei au candidat trei persoane: Badiu Neculai, Hauk Neculai si Ionel Stanel Necula.
In ceea ce ar fi trebuit sa fie prezentarea sa, in fata colegilor carora le cerea votul, Badiu a precizat ca organizatia trebuie sa se concentreze pe alegerile europarlamentare si apoi pe cele locale si a adaugat ca, daca va fi ales, va renunta "la toate activitatile sale profesionale, pentru a se concentra exclusiv pe cea politica". La rindul sau, Neculai Hauk a explicat ca "este mai bine sa faci ceva, decit sa te plingi ca nu e bine" si ca, daca va iesi presedinte, isi propune sa faca din organizatia PLD una puternica, cu un potential uman ridicat. "Deciziile in cadrul partidului trebuie sa aiba caracter colectiv, sa nu se bazeze pe grosimea portofelului, asa cum se intimpla in PNL, de unde am plecat eu", a mai spus Hauk. Gura pacatosului adevar grait-a, mai ales ca, inainte ca PLD-ul sa se desprinda din PNL, organizatia locala liberala era condusa de Dan Sabau, actual lider interimar PLD...
In ceea ce-l priveste, Stanel Necula, fost membru PC, in virsta de 36 de ani, a vorbit despre valorile care, in opinia sa, fac dintr-un om politic un lider adevarat, calitati pe care, evident, el le poseda: tinerete, tenacitate, curaj, putere de munca, perseverenta, curaj. Astfel, Necula a vorbit despre faptul ca a cochetat cu politica doar in ultimii doi ani, ca are mai multe firme si asigura o piine la 200 de angajati si ca a urmarit multa vreme situatia politica din fotoliul din sufragerie, pina cind a inteles ca daca vrea cu adevarat sa se schimbe ceva, trebuie sa se implice: "Am gasit oameni cu capacitati deosebite din punct de vedere profesional in PLD, cu care cu siguranta pot construi in Braila, sub bagheta - sau sub bisturiul - domnului doctor Sabau, o organizatie puternica, ce poate da orasului un primar si un numar suficient de consilieri care sa-i asigure acestuia punerea in practica a programului sau".
In urma votului celor 200 de participanti la Adunarea Generala, Stanel Necula a fost desemnat presedinte al organizatiei. Potrivit declaratiilor liderului PD Horia Vasioiu, Necula ar urma sa fie si candidatul PLD pentru functia de primar al municipiului.
La actiunea de simbata a participat, dintre liderii importanti ai partidului, doar senatorul Dan Sabau, deputatul Gabriel Sandu fiind, probabil, mult prea ocupat cu organizarea partidului, ca sa-si mai faca timp si pentru a ajunge prin circumscriptie.
Categorie articol: 

Comentarii