Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un elev de la LPS si-a desfigurat fosta prietena

Cercetat, deja, intr-un alt dosar penal, aflat in lucru la Parchetul de pe linga Judecatoria Braila si provenit dintr-o familie dezmembrata, Alexandru Dan T., 17 ani, elev in clasa X-a la Liceul cu Program Sportiv, a fost dat pe mina instantei de judecata, sub acuzatia de vatamare corporala. El a lovit-o pe fosta prietena, Adriana J., in ianuarie a. c., pe motiv ca-i trimisese un mesaj care continea injurii. Victimei i-a fost rupta mandibula, fiind ulterior internata la Spitalul Judetean Braila. Agresorul a negat ca ar fi lovit-o pe fata, afirmind ca doar "a impins-o". Raportul medico-legal intocmit in cauza precizeaza, insa, ca leziunile au fost produse "prin lovire cu corp dur" si nu prin cadere.
Cu ceva timp in urma, precizeaza procurorul care s-a ocupat de caz, Alexandru Dan T. a avut o relatie de prietenie cu Adriana J. In seara zilei de 7 ianuarie 2007, in jurul orei 21.00, tinara se afla in autoturismul unei prietene, Roxana C., pe Calea Calarasilor, impreuna cu o alta amica de-a ei, Elena C. La un moment dat, paralel cu masina fetelor, a oprit autoturismul in care se afla inculpatul impreuna cu alti trei insi, Andrei, Sergiu si Marius. Acesta le-a salutat, insa Adriana a preferat sa nu-l bage in seama.
Ajunsa la domiciliu, pe strada Golesti, tinara a coborit, in timp ce prietenele ei au preferat sa ramina in masina. Concomitent, si-a facut aparitia autoturismul in care se afla Alexandru Dan T. Acesta a ajuns-o din urma pe fosta prietena si i-a aplicat un pumn in figura, dupa care si-a luat talpasita. Lovitura a fost atit de puternica, incit victima s-a dezechilibrat si a cazut, fiind ulterior transportata la spital. Adriana J. a fost diagnosticata cu fractura de mandibula, avind nevoie de 30 - 35 de zile de ingrijiri medicale, precizeaza anchetatorii.
Invinuitul a declarat ca s-a dus in acea seara sa-i ceara socoteala fostei iubite pentru ca-i trimisese un mesaj ce continea injurii si ca, de fapt, doar a impins-o, pentru ca-l tinea de mina. Aceste afirmatii au fost considerate "neconforme cu realitatea", de catre anchetatori. Cazul se afla in atentia magistratilor judecatori.
Categorie articol: 

Comentarii