Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un elev de la "Balcescu" a obtinut Premiul II

Lotul brailean, format din trei elevi, a reusit sa obtina la olimpiada interdisciplinara "Stiintele Pamintului" locul IV in clasamentul national, un premiu II, o mentiune, dar si o diploma de participare.
Premiu II a fost adjudecat de catre elevul Bogdan Termegan din clasa a X-a, de la Colegiul National "Nicolae Balcescu", iar mentiunea MECT a intrat in posesia Alexandrei Soca, din clasa a IX-a, de la acelasi colegiu. Diploma de participare a fost obtinuta de Mihai Dima, elev in clasa a XI-a la Colegiul National "Gheorghe Munteanu Murgoci".
In perioada 20 - 25 iulie, la Cluj-Napoca a avut loc Olimpiada interdisciplinara "Stiintele Pamintului". Concursul s-a desfasurat conform unei programe comune, atit la nivelul disciplinelor fizica, chimie, geografie, biologie, cit si al claselor a IX-a - a XII-a.
Elevii au sustinut o proba teoretica si una practica, realizata pe teren, in cadrul careia participantii si-au demonstrat abilitatile teoretice si practice dobindite in orele de curs si in laboratoarele scolare.
Brailenii au fost insotiti de profesoara Silvia Petrescu, de la Colegiul National "Nicolae Balcescu".
Pregatirea elevilor a fost asigurata de profesoara Silvia Petrescu si de profesorul Gabriel Pascu, de la Colegiul National "Gheorghe Munteanu Murgoci".
De mentionat este faptul ca s-au acordat: un premiu I, cite doua premii II si III si 27 de mentiuni, numarul participantilor fiind 119.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii