Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Un egal cât o victorie", consideră Vasile Darie

Oaspeţii au început încrezători partida şi, în minutul 5, au obţinut o lovitură liberă, Ilie a centrat perfect în careul gazdelor, Cotigă a prelungit mingea până la Stelică Nicoliţă care şutat sub transversală şi a deschis scorul, 0-1.
Gazdele au dominat apoi teritorial, însă de cele mai multe ori au trecut peste faza de construcţie şi au preferat angajările lungi pe cele două vârfuri, însă defensiva echipei Conpet a fost de fiecare dată la post, la fel şi portarul Soica, acesta având câteva intervenţii precise.
Conpet Cireşu a mai irosit în două rânduri şansa de a se desprinde, prima dată în minutul 32, când Oprea a şutat de la marginea careului pe lângă poartă, după care trasorul lui Nicoliţă a fost parat in extremis de portarul gazdelor.
În repriza a doua Unirea Slobozia a alergat după golul egalizator şi l-a reuşit în minutul 72.
Conpet a mai declanşat câteva contraatacuri, însă jucătorii ajunşi la finalizare nu au ales varianele cele mai bune.
"Un joc reuşit, cu o posesie bună, cu un pressing agresiv, care nu le-a oferit gazdelor posibilitatea de a construi în jumătatea noastră de teren. Suntem foarte mulţumiţi, am obţinut un egal cât o victorie", a declarat Vasile Darie.

Conpet: Stoica - Baciu, Muşat, Ilie (min. 9: Grozea), Cotigă - Crăciun, Baicu, Puşcaşu (min. 89: Bratu) - Oprea (min. 88: Huţu), Nicoliţă (min. 80: Mândroasa), Crăciunescu.
Categorie articol: 

Comentarii