Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un derby onorat de ambele formatii

Putine sint partidele interesante cu adevarat in Campionatul judetean, unde se joaca un fotbal cit de cit mai aproape de cel adevarat, insa duminica s-a derulat un astfel de joc.
Duminica, la Visani s-a derulat un adevarat derby al primei grupe valorice si meciul a iesit din tiparele acestui esalon.
In primul rind trebuie remarcata atitudinea de fair play de care au dat dovada conducatorii celor doua grupari, Gheorghe Babeanu de la gazde respectiv Dragos Trofin de la oaspeti, iar acest lucru s-a repercutat si in atitudinea jucatorilor, care au fost preocupati numai de fotbal.
De la gazde s-a remarcat in mod deosebit jucatorul de 15 ani Alin Baranga, de la oaspeti noul inregimentat in echipa de seniori a CF-ului, George Dragus, dar si Alexandru Cotiga.
Partida s-a derulat intr-un ritm alert si cu toate ca rezultatul este unul net favorabil oaspetilor, ea se putea incheia si cu victoria echipei gazda daca in primul sfert de ora aceasta ar fi reusit sa transforme cele doua situatii mari de gol pe care si le-a creat.
S-a jucat intr-un ritm alert, insa la pauza CF Braila III conducea cu 1-0 gratie golului spectaculos marcat de Bogdan Cristea.
Oaspetii au profitat de gafa imensa a portarului Nicu Butiseaca si Sorin Pirciulescu a marcat pentru 0-2, insa Vointa Visani a trecut la cirma partidei, iar golul fundasului Aurel Naziru a relansat partida.
Gazdele au marit presiunea la poarta adversa si au fost foarte aproape de egalare numai ca in minutul 80, portarul Butiseaca a gafat din nou Iulian Oaie a marcat pentru 1-3 si a stabilit totodata si scorul final al derby-ului.
Concluzia, Vointa Visani a reusit o partida foarte buna in fata liderei, CF Braila III, o formatie in care se regasesc destui copii pregatiti oricind sa faca pasul spre echipa de seniori.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii