Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un derby de tradiţie între cele două oraşe

, unul în sportul rege, fotbalul, între Dunărea Galaţi, ocupanta locului al 13-lea, şi CF Brăila, formaţie aflată şase poziiţii mai sus.

În sezonul trecut gălăţenii au câştigat ambele dispute cu acelaşi scor, 2-0, atât pe Municipal, în tur, cât şi pe teren propriu în retur, dar acum însă lucrurile sunt schimbate cu 180 de grade.
CF Brăila a câştigat toate jocurile de pe teren propriu, iar victoria din runda precedentă în faţa unei echipe care era pe locul al doilea, CSMS Iaşi, poate fi una de moral pentru elevii lui Viorel Ion, un stimulent care să-i motiveze să abordeze cu aceeaşi ambiţie şi jocul de sâmbătă de la Galaţi.
"Sper să jucăm cu aceeaşi determinare ca în partida cu Iaşiul şi să nu-i mai dezamăgim pe suporterii noştri, să obţinem puncte şi în deplasare la Dunărea Galaţi", spunea Viorel Ion la finalul meciului cu CSMS Iaşi.
Partida dintre Dunărea Galaţi şi CF Brăila va fi condusă la centru de bucureşteanul Marian Pană.
În etapa a 7-a a Ligii a II-a, tot în seria Est, meciul de la Bucureşti dintre Juventus şi Gloria Bistriţa va fi arbitrat de o brigadă de arbitri brăileană formată din Ionel Ivan - Marius Marchidanu şi Cătălin Teodor.
În Liga a III-a Daniel Decă va conduce la centru jocul AFC Conmprest GIM - ACS Berceni, iar Ionuţ Smeu, Marius Titirişcă şi Cătălin Tincu au fost delegaţi să arbitreze partida Argeşul Mihăileşti - Viitorul Domneşti. Tot în acest eşalon Raul Perianu şi Marius Brătianu oficiază ca arbitri asistenţi la meciul Prahova Tomşani - CSO Plopeni, iar Laurenţiu Vărgatu va da note arbitrilor de la partida AFC Filipeştii de Pădure - Conpet Ploieşti.
Categorie articol: 

Comentarii