Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un consilier face glume de mestecat

Studiu de caz: consilierul ministrului secretar de stat Răzvan Murgeanu. Un nene cu faţă de bovină nedumerită, care a venit la Brăila doar pentru a-i căra geanta şefului. I-aş fi dat numele la ziar, ca să-l afle tot mapamondu', dar mă credeţi pe cuvânt că nimeni dintre cei prezenţi la semnarea protocolului pentru modernizarea ambulatoriilor din spitalele brăilene nu ştia cum îl cheamă pe figurant?

Dar nu ştiu ce naiba m-am pornit aşa de tare pe bietul consilier, că mai aveam un pic şi îl făceam şi neam prost cu majuscule. Căci în fond şi la urma-urmei ce mare blasfemie a comis el în timpul vizitei la Brăila? A stat ca fraierul lângă Murgeanu şi a mestecat gumă nonstop. Şi ca să demonstreze că e ţăran coclit de la mama lui, nu doar a mestecat guma, ci a molfăit-o, de mai avea un pic şi îşi fractura mandibula.

Momentul a fost, evident, unul extrem de jenant. În sală se aflau oameni în toată firea, nu puşlamale de grădiniţă cu care consilierul lui Murgeanu să-şi permită să facă glume de autobază. Toată lumea se uita la dobitoc, încercând să-i dea de înţeles să termine dracului cu guma aia de mestecat, dar rumegătorul nimic, frate! A molfăit la Tipi-Tip până la finele întâlnirii oficiale, semn că îşi pusese în cap să-i sfideze pe toţi cei din sală. Sincer, mă aşteptam ca Bunea Stancu să se ridice la un moment dat, să-i smulgă guma din gură nesimţitului şi să i-o lipească de păr, în uralele asistenţei. Păcat, era o ocazie bună pentru Stancu de a puncta la impresia artistică.
Categorie articol: 

Comentarii