Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un chiscănean fura apă din conducta Penitenciarului Tichileşti

Un bărbat din Chiscani a găsit o metodă de a-şi uda grădina, fără a da vreun ban, el furând apă din conducta de aprovizionare a Penitenciarului Tichileşti. Cel în cauză a fost dat, însă, pe mâna oamenilor legii.
Luni, la ora 15.30, poliţiştii Secţiei 2 de Poliţie Rurală Chiscani au fost sesizaţi de reprezentanţi ai Penitenciarului de Minori şi Tineri Tichileşti, cu privire la faptul că în apropierea Termocentralei Chiscani, persoane necunoscute au instalat un furtun şi un aspersor. În acest fel, s-a făcut conectarea la conducta de aprovizionare cu apă potabilă a penitenciarului. "În urma sesizării, la faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care a constatat că cele sesizate se confirmă, în zona respectivă fiind găsită o instalaţie de irigat artizanală, compusă dintr-un furtun cu grosimea de circa 2,5 cm şi lungimea de aproximativ 50 metri şi un aspersor ce era în funcţiune, udând o gradină", a precizat insp. principal Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
Poliţiştii au efectuat cercetări şi au dat de urma hoţului de apă. Tudorel N., în vârstă de 50 de ani, din comuna Chiscani, era persoana care a montat instalaţia şi se folosea de ea în scop personal. Instalaţia respectivă a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor şi faţă de cel în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii