Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un brăilean s-a răsturnat cu BMW-ul în Bariera Călăraşilor

în noaptea de miercuri spre joi, un şofer de 23 de ani conducea autoturismul pe Calea Călăraşilor şi nu a adaptat viteza la schimbarea direcţiei de mers • la intersecţia cu Bulevardul Dorobanţilor, tânărul vitezoman s-a răsturnat cu BMW-ul chiar pe marcajul pietonal

 

Accident în miez de noapte produs de un şofer vitezoman. Evenimentul s-a produs în noaptea de miercuri spre joi, în Bariera Călăraşilor. BMW-ul condus de un tânăr a ajuns cu roţile în sus.

Potrivit poliţiştilor, în jurul orei 00.10, un tânăr de 23 de ani din Brăila conducea maşina pe Calea Călăraşilor, dinspre şoseaua Buzăului. Când a ajuns la intersecţie cu Bulevardul Dorobanţilor, şoferul nu a adaptat viteza în timp ce efectua viraj la stânga. Maşina a trecut razant pe lângă un stâlp şi apoi s-a răsturnat chiar pe marcajul pietonal din zonă. Din fericire, fiind miez de noapte, pe marcaj nu era nicio persoană angajată în traversare. Conducătorul auto a fost şi el extrem de norocos, scăpând fără leziuni corporale. Tânărul a ieşit din maşină pe geam şi, spre norocul lui, a scăpat doar cu o sperietură şi cu paguba.

Poliţiştii s-au deplasat la locul accidentului şi l-au testat cu aparatul etilotest pe cel aflat la volan. Acesta nu consumase alcool. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 870 lei conform OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. Cauza a fost înregistrată ca tamponare, pentru că nu au rezultat victime.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii