Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un brăilean a reclamat dispariţia soţiei

 în data de 25 septembrie, Gherghiceanu Ana Maria, 26 ani, a plecat în mod voluntar din faţa blocului unde locuieşte şi nu a mai revenit • femeia este cunoscută cu probleme medicale

 

O femeie de 26 de ani a dispărut de la domiciliu, iar soţul a cerut ajutorul poliţiştilor. Dispăruta este cunoscută cu probleme de sănătate.

La data de 29 septembrie, ora 20.00, un bărbat de 35 de ani din Brăila, a sesizat la Poliţia Brăila dispariţia soţiei sale, Gherghiceanu Ana Maria, în vârstă de 26 de ani. În cursul zilei de 25 septembrie, aceasta a plecat în mod voluntar din faţa blocului unde locuieşte şi nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 155 de cm, corpolentă, ochi căprui, păr şaten, lung peste nivelul umerilor, fără semne particulare

La data dispariţiei, ea purta pulover roşu, pantalon gri, adidaşi albi.

După cum au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, pentru numita Gherghiceanu Ana Maria a fost solicitată căutarea la nivel naţional şi internaţional. Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care aceasta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.
Categorie articol: 

Comentarii