Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE: Două persoane reținute în cazul jafului. Un brăilean a reclamat că i s-a furat jumătate de milion de lei dintr-o maşină

* azi-dimineaţă, poliţiştii au primit o sesizare prin apel 112 privind un furt suspect de bani, fiind vorba despre o sumă extrem de mare * reclamantul ar fi spus că e vorba de 500.000 lei (5 miliarde lei vechi n.n.), care erau într-o maşină de pe strada Miron Costin

 

 

UPDATE: Polițiștii au reținut, luni seară, două persoane în acest caz. Cei doi bărbați suspectați că ar fi furat 500.000 lei de la un afacerist brăilean ar fi originari din județul Galați. De altfel, potrivit unor surse, aceștia au fost prinși în Galați, iar o parte din bani a fost găsită asupra lor. Au fost aduși la audieri, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, și, ulterior, reținuți pentru 24 de ore pe bază de ordonanță. Cel mai probabil, în cursul zilei de marți, vor fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă, pentru furt calificat.

 

ȘTIRE INIȚIALĂ: O sumă imensă de bani a dispărut dintr-o maşină aflată pe o stradă din municipiu. Cel care a reclamat furtul prin apel 112 a spus că ar fi vorba despre 5 miliarde lei vechi, dar nu se știe cu certitudine dacă este vorba despre această sumă. Filtre de poliţie sunt în acţiune prin tot oraşul.

De la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila ni s-a confirmat doar că s-a făcut o sesizare, azi-dimineaţă în jurul orei 9.00. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate situaţia de fapt şi dacă, într-adevăr, este vorba despre suma menţionată. Şi totuşi dacă este această sumă, se pune întrebarea cui aparţinea maşina în care erau banii şi de ce banii erau ţinuţi în autoturism. Poliţiştii vor scoate adevărul la iveală.

Potrivit unor surse demne de încredere, maşina cu bani se afla pe strada Miron Costin din cartier Lacu Dulce. Autoturismul i-ar aparține patronului unei firme de distribuție țigări, iar banii furați provin din încasările din ultimele zile. Păgubitul ar fi oprit pentru câteva minute pe strada respectivă, unde se află sediul firmei sale. A auzit alarma mașinii iar când a ieșit în stradă a observat că luneta era spartă, iar din interior lipsea geanta cu bani. Vom reveni.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii