Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un brăilean a fost lovit de tren, dar a supravieţuit

Noroc sau ghinion? Un brăilean a scăpat cu viaţă după ce a fost lovit de tren. În vârstă de 33 de ani, bărbatul a ajuns în stare gravă la spital, fiind operat şi internat la Secţia de Terapie Intensivă, după ce a fost lovit de acceleratul de Constanţa, duminică seara. În ciuda impactului, Nuţă V. a supravieţuit, însă a rămas fără un picior şi are leziuni în zona craniană, fiind sub supravegherea medicilor. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, bărbatul ar fi fost sub influenţa alcoolului şi probabil s-a aşezat pe şina de cale ferată într-un moment de inconştienţă. Informaţia va fi însă certă în momentul în care vor ieşi rezultatele la probele biologice de sânge.
Tragedia s-a produs duminică seara, la ora 21.30, lucrătorii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Brăila fiind sesizaţi cu privire la faptul că trenul accelerat 1871 Constanţa - Galaţi a surprins şi accidentat un bărbat, în dreptul cartierului Lacu-Dulce. Angajatul CFR care a anunţat poliţia a precizat că victima stătea aşezată pe şina din partea dreaptă, pe firul unul de circulaţie. "În baza celor sesizate, poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului şi au constatat că pe terasamentul căii ferate se afla corpul unui bărbat care avea piciorul stâng amputat.
Un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Brăila i-a acordat primul ajutor şi l-a transportat la spital pentru îngrijiri medicale", a precizat inspector Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. Medicii ne-au spus că pacientul lovit de tren a fost supus unei intervenţii chirurgicale, însă starea lui este destul de gravă. După incident, poliţiştii au efectuat cercetări şi reuşit să stabilească identitatea victimei, care este din municipiu. Lucrătorii Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Brăila continuă verificările pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt, însă ancheta merge destul de greu pentru că, deocamdată, nu pot sta de vorbă cu victima.
Categorie articol: 

Comentarii