Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un brăilean avea suspendat dreptul de a conduce dar mergea cu mașina pe strada Apollo

* în week-end, polițiștii au întocmit dosare penale pe numele a trei șoferi care au comis infracțiuni rutiere * unul nu avea permis, însă șofa fără grijă, iar alți doi conduceau autoturismele sub influența alcoolului

 

Brăilean cu permisul suspendat, prins la volanul autoturismului pe strada Apollo. Alți doi șoferi au fost prinși băuți la volan, iar unul care mirosea a alcool a refuzat testarea cu aparatul etilotest. Toți cei trei șoferi certați cu legislația rutieră, care au fost depistați de polițiști în weekend, s-au ales cu dosare penale.

Astfel, la data de 15 ianuarie 2021, la ora 17.55, polițiștii brăileni l-au oprit în trafic, pentru control, pe un tânăr de 20 de ani din municipiul Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe strada Apollo din municipiu. „În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat. În cauză a fost a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

La aceeași dată, în jurul orei 23.15, polițiști din cadrul Poliției Orașului Făurei l-au oprit în trafic pe un bărbat de 47 de ani din orașul Făurei, în timp ce conducea o mașină pe raza localității de domiciliu. La solicitarea organelor de poliție, acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Potrivit polițiștilor, pe numele lui a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 16 ianuarie 2021, la ora 17.17, polițiștii brăileni l-au oprit în trafic pe un bărbat de 51 de ani din municipiul Brăila, în timp ce conducea o mașină pe str. Gheorghe Șincai. Întrucât emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibație alcoolică de 1,02 mg/l. El a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii