Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un brăilean a apucat să cheltuie 1 leu din banii furaţi

• bănuit că a furat 50 lei de la o fată, individul a fost prins la 3 intersecţii distanţă de locul faptei, în 20 de minute • după ce l-au controlat corporal, poliţiştii au găsit asupra lui doar 49 lei

 

O brăileancă de 24 de ani, care avea în mână suma de 50 lei, a fost victima unui furt, după ce o persoană necunoscută i-a sustras banii. Individul a fost prins de poliţişti, douăzeci de minute mai târziu, găsind asupra lui doar 49 de lei.

Incidentul s-a produs, joi seară, la ora 19.50, în municipiu, mai exact la intersecţia străzilor Ştefan cel Mare cu 1 Decembrie 1918. Poliţiştii au fost anunţaţi prin apel la 112, în jurul orei 20.00, de către tânăra lăsată fără cei 50 lei. La faţa locului au intervenit, imediat, patru echipaje de la Biroul Ordine Publică. Au verificat zona, iar în jurul ore 20.10, a fost identificat un tânăr de 26 de ani, din municipiu, care se potrivea descrierii alcătuite de victimă. Bănuitul a fost găsit la intersecţia Bulevardului Independenţei cu strada 1 Decembrie 1918.

În urma controlului corporal sumar, asupra individului a fost găsită suma de 49 de lei. Poliţiştii l-au condus la sediul Poliţiei Municipiului Brăila, în vederea continuării cercetărilor. Pe numele tânărului de 26 de ani a fost întocmit dosar penal pentru furt.
Categorie articol: 

Comentarii