Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un brăilean a înjunghiat un alt bărbat. Victima, în stare gravă la Terapie

* nenorocirea s-a întâmplat luni seară * victima se afla la un grătar cu alți doi prieteni

 

 

A dat cu cuțitul ca la Brăila. Un brăilean, cunoscut cu antecedente penale, a atacat cu un cuțit, luni seară, trei bărbați care se aflau la un grătar, în curtea interioară a unui bloc de pe strada Anton Pann, din municipiu. Agresorul a rănit puternic pe unul dintre ei, victima ajungând în stare gravă la spital. Acum, aceasta se află în Terapie.

Agresorul este cunoscut polițiștilor, pentru că se pare că ar obișnui să hărțuiască angajatele caselor de pariuri din municipiu.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate. „Aseară (luni seară - n.r.), la ora 22:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila au fost sesizați de către un brăilean, în vârstă de 35 de ani, cu privire la faptul că un bărbat ar fi atacat cu un cuțit mai multe persoane, care se aflau în curtea interioară a unui bloc de pe strada Anton Pann. Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, unde i-au identificat pe trei brăileni, în vârsta de 33, 34 și 42 de ani, care în urma unui conflict spontan cu un alt bărbat, ar fi fost loviți de acesta cu un cutit. În urma evenimentului, persoanele în cauză au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Ulterior, la sediul poliției s-a prezentat un brăilean, în vârstă de 46 de ani, bănuit de comiterea faptei. Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt”, a transmis Biroul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila la solicitarea redactorilor „Obiectiv-Vocea Brăilei”.
Categorie articol: 

Comentarii