Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un brăilean își caută fratele dispărut de trei zile

* Silviu Claudiu Iordache, de 30 de ani, este căutat de polițiști în țară și în străinătate

 

Tânăr dat dispărut chiar de către fratele său mai mare, care a sesizat poliția. "La data de 26 ianuarie 2021, ora 11.40, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din municipiul Brăila, a sesizat dispariția fratelui său, Iordache Silviu Claudiu, în vârstă de 30 de ani, care, la data de 25 ianuarie, a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Pentru numitul Iordache Silviu Claudiu a fost solicitată căutarea la nivel național și internațional", ne-au precizat surse din cadrul Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila (IPJ).

Semnalmentele dispărutului: înălțime 180 cm, constituție atletică; păr șaten, tuns scurt pe lateral (iar partea superioară o ține strânsă în coadă); ochii căprui; fără semne particulare. Nu se știe cum era îmbrăcat acesta în momentul în care a plecat de acasă.

"Persoanele care pot oferi informații despre locul în care se află Iordache Silviu Claudiu sunt rugate să apeleze numărul de urgență gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție", se mai precizează în comunicatul Biroului de Presă al IPJ Brăila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii