Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un BMW a intrat în stâlp după o tamponare produsă în Chercea

* luni noapte, şoferul unui Mercedes nu a respectat semnficaţia indicatorului rutier ”Cedează trecerea” şi a lovit un auto BMW care circula regulamentar * în urma impactului, maşina a lovit un stâlp care s-a rupt şi a căzut peste maşină

 

 

Coliziune între un autoturism „Mercedes” şi un „BMW”. Evenimentul s-a produs luni noapte, în cartier Chercea, din cauza unui şofer care nu a respectat un indicator rutier. Potrivit poliţiştilor, în jurul orei 20.30, un şofer de 45 de ani conducea un Mercedes pe strada Sf. Filofteia şi la intersecţia cu str. Ioan Slavici nu a respectat indicatorul „Cedează Trecerea”. Şoferul a intrat în coliziune cu un autoturism BMW care era condus regulamentar de un şofer de 45 de ani din Brăila, pe str. I. Slavici.

În urma impactului, maşina lovită a fost proiectată într-un stâlp care s-a rupt şi a căzut pe capota autoturismului BMW. Au rezultat doar pagube materiale. Autoturismul Mercedes a ricoşat în gardul unei case din zonă şi i-a speriat de moarte pe oameni. Şoferul vinovat a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 870 lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 60 de zile.
Categorie articol: 

Comentarii