Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un barbat din satul Corbu Nou a fost rupt in bataie de doi indivizi

Zilele acestea, procurorul Aurica Avram, de la Parchetul de pe linga Judecatoria Braila, a definitivat cercetarile si a dispus trimiterea in judecata a invinuitilor Catalin I., in virsta de 19 ani, din satul Corbu Nou, comuna Maxineni, si Sorin C., de 21 de ani, din comuna Cazasu, sub acuzatia de vatamare corporala (art. 181 Cod Penal). Cei doi l-au acostat si l-au snopit in bataie pe un consatean, fara nici un motiv, victima avind nevoie de nu mai putin de 50 de zile de ingrijiri medicale.
Agresiunea s-a petrecut in seara zilei de 19 martie 2006, in satul Corbu Nou. In jurul orei 23.00, precizeaza anchetatorii, Neculai D. se deplasa cu autoturismul proprietate personala prin sat, impreuna cu concubina lui, Cristina. La un moment dat, el a fost depasit de autoturismul BR-02-DPI, in care se aflau Catalin I. si Sorin C. Fara nici un motiv, Catalin a oprit masina si s-a dus tinta la Neculai, l-a insultat, apoi a inceput sa-l loveasca in figura, pina ce l-a doborit pe carosabil. Desi bietul om se afla intins pe sosea, agresorul a continuat sa-l loveasca, de data aceasta cu picioarele. Batausul a plecat, dar la scurt timp s-a intors la locul faptei impreuna cu Sorin C. A urmat a doua serie de lovituri, victima fiind facuta "sac de box" de catre ambii indivizi.
Cu toate dovezile adunate de anchetatori, inculpatii au negat ca l-ar fi batut pe Neculai D. dovedind "rea-credinta pe parcursul urmaririi penale".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii