Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un barbat din Insuratei a murit calcat in picioare

Patru indivizi din Insuratei au fost trimisi in judecata, sub acuzatia de loviri cauzatoare de moarte, ei fiind totodata cercetati pentru savirsirea infractiunii de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice. Potrivit procurorului Mihaela Aghenitei, de la Parchetul de pe linga Tribunal, Florinel Craioveanu, 22 ani, Virgil Oprisan, 30 ani, Constantin si Dumitru Anghelescu, de 30 respectiv 28 de ani, l-au lovit cu pumnii si cu picioarele pe Adrian Tudose, tata a trei copii, si au rasturnat peste acesta o masa metalica, rupindu-i mai multe coaste, in timpul unei incaierari petrecute la disco-barul SC "Com Central" SRL Insuratei. In loc sa ajunga de urgenta la spital, victima a fost dusa mai intii la sediul politiei, impreuna cu ceilalti scandalagii. Adrian Tudose a decedat patru ore mai tirziu, in ambulanta, in drum spre spital. Mai trebuie precizat ca alti sase insi implicati in scandal vor fi cercetati pentru tulburarea linistii publice.
Scadalurile au devenit obisnuinta la Insuratei. Potrivit dosarului penal, pe 18 septembrie 2005, Florin Craioveanu, Constantin Anghelescu si Viorel Rotaru au facut tandari circa 100 de sticle si i-au amenintat pe cei din barul "Com Central" SRL, fiind necesara interventia politiei. Respectivii au fost arestati pe 22 noiembrie acelasi an, dar au fost pusi in libertate dupa 58 de zile. Tot pe 18 septembrie 2005, Florin Craioveanu, Dumitru si Constantin Anghelescu, Viorel Rotaru, Ionel Anghelescu, Paul Moldoveanu, Fanel Cojocaru si Nicolae Chioru au dat buzna in gospodaria lui Marin Encea, inarmati cu bite si bagind groaza in cei ai casei. Si de data aceasta s-a intocmit dosar penal. Tot Craioveanu si Dumitru Anghelescu au distrus un glob cu efecte speciale la barul "Com Central", in noaptea de 17/18 septembrie 2005.
In fine, in noaptea de 22/23 septembrie, in incinta aceluiasi cafe-bar, a izbucnit un nou scandal, protagonisti fiind fratii Constantin si Dumitru Anghelescu, Florinel Craioveanu, Virgil Oprisan - cei care vor fi ulterior acuzati de loviri cauzatoare de moarte - pe de o parte, si Ionel Cirnu, Ionut Tudose, Fanel Cirnu si Adrian Tudose, de cealalta parte. Oamenii legii precizeaza ca Oprisan, Craioveanu si fratii Anghelescu au distrus mai multe bunuri (mese, scaune, pahare si sticle) si s-au batut cu cei din grupul advers - Ionel si Fanel Cirnu, Ionut si Adrian Tudose - si au provocat un scandal monstru. Cei doi Cirnu si Ionut Tudose au reusit sa fuga, insa Adrian Tudose a fost izolat si lovit cu bestialitate, in timpul altercatiei cazind si o masa peste el. La scurt timp, toti cei implicati au fost dusi la politie, inclusiv barbatul ranit, caruia-i fusesera rupte mai multe coaste. Cind, in sfirsit, a fost dus la dispensarul din localitate, era prea tirziu. Acuzarea precizeaza ca Adrian Tudose a murit in ambulanta, la circa patru ore de la scandalul din cafe-bar. Cazul a fost preluat de instanta de judecata.
Categorie articol: 

Comentarii