Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un balon de oxigen pentru CSO

Echipa de la care se astepta mai putin la un rezultat bun in aceasta runda, CSO Ianca, a reusit sa salveze onoarea fotbalului brailean.
Daca Viitorul a pierdut pe teren propriu, iar CF Braila a fost din nou umilita la Bacau, echipa din Ianca a reusit o repriza a doua excelenta si a cistigat pe terenul uneia dintre contracandidatele la evitarea retrogradarii. De cind a incaput pe miinile lui Iacob Carst, dintr-o data rezultatele au inceput sa fie cit mai strinse si daca arbitrii ar fi fost corecti in runda trecuta Rocarul poate nu cistiga la Ianca. Acum, pe fondul unui arbitraj foarte bun CSO a reusit sa bifeze prima victorie din acest tur de campionat. A fost insa un succes la care nici cei mai infocati suporteri nu-l mai concepeau dupa ce la pauza Abatorul avea doua goluri avantaj, 3-1, iar in minutul 50 era chiar 4-1 pentru formatia din Slobozia.
Practic meciul a avut doua parti distincte, prima a fost dominata la toate capitolele de gazde, care au si reusit sa inscrie de trei ori prin Nohai (min. 2, 10) si Bunea, fata de oaspeti care nu au marcat decit o singura data prin Perca (min. 9) si o a doua care a fost la discretia elevilor lui Iacob Carst.

Primul hat-trick al lui Gatiu, prima victorie pentru CSO

Nici chiar golul inscris de Miclea la inceputul partii secunde nu a inmuiat gleznele adversarilor. Din minutul 50 oaspetii au preluat initiativa si dupa ce Perca a reusit al doilea gol al sau, in minutul 53 a venit replica atacantului Gatiu, care pina la finalul jocului a reusit hat-trick-ul. Intr-un interval de doar zece minute, Gatiu a perforat de doua ori poarta adversa, golul al doilea fiind chiar unul de generic, lob de la marginea careului peste portarul advers si astfel scorul a redevenit egal, 4-4.
Considerind la un moment dat ca au victoria asigurata, firesc poate pe undeva atunci cind tabela indica scorul de 4-1 in favoarea lor jucatorii din Slobozia s-au relaxat prematur, oaspetii au profitat de atitudinea lor si, dupa ce au egalat, cu cinci minute inainte de final au dat lovitura de gratie. Postolea si Baciru au combinat la mijlocul terenului, a urmat o centrare in fata portii si Gatiu a trimis mingea in plasa portii gazdelor.
CSO Ianca a continuat sa joace dezinvolt si a reusit sa obtina primul ei succes din acest sezon.
"Au alergat, au muncit si-au dorit cu ardoare victoria si au reusit-o. Ne trebuia un rezultat ca acesta pentru moralul echipei. De doua etape am tot scapat punctele printre degete, dar acum am reusit sa cistigam. Sper ca in urmatoarele meciuri sa acumulam alte puncte si sa parasim zona "nisipurilor miscatoare", a declarat Mircea Mircescu presedintele gruparii din Ianca.

CSO Ianca: Durbaca - Caraman, Mindroiu, Rosu - Hrinca, Grozea, Perca, Postolea, Baciru - Dragota, Gatiu. In repriza a doua au mai evoluat Naziru, Ghivici si Mocanu.
Categorie articol: 

Comentarii