Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un bărbat transporta aproape 2 tone de legume fără acte

* brăileanul avea într-un vehicul 1.727 kg de legume (varză, ardei etc.), pentru care nu deţinea şi acte de provenienţă * marfa a fost confiscată, iar bărbatul a primit o amendă de 1.000 lei

 

 

Aproape 2 tone de legume confiscate de poliţişti. În cursul zilei de 24 octombrie, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică l-au depistat în trafic, la intersecţia străzii Codrului cu strada Argeşului, pe un bărbat de 32 de ani din Brăila. Acesta transporta, cu ajutorul unui vehicul, marfă pentru care nu deţinea documente de provenienţă. “În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că, pentru cantitatea de 1.727 kg de legume (varză, ardei, etc.), bărbatul nu deţine documente de provenienţă. A fost sancţionat contravenţional cu amendă, în valoare totală de 1.000 lei, potrivit Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Totodată, marfa a fost ridicată în vederea confiscării şi predată, pe bază de proces-verbal, unei societăţi comerciale de profil, în vederea valorificării.
Categorie articol: 

Comentarii