Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un bărbat nu mai dă de urma tatălui său, în vârstă de 63 de ani

* un brăilean a sesizat la Inspectoratul de Poliție Brăila dispariția tatălui său, Gurlea Costică, care a plecat de acasă în ziua de 26 februarie și nu a mai revenit

 

Bărbat dat dispărut de către fiul său. La data de 27 februarie, un bărbat de 39 de ani din municipiul Brăila a sesizat dispariția tatălui său - Gurlea Costică, în vârstă de 63 de ani. La data de 26 februarie, acesta a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime 180 cm, constituție corpolentă, păr alb, tuns scurt, ochii căprui, dantură incompletă. Dispărutul are pe antebrațe câte un tatuaj, pe mâna stângă un tatuaj ce reprezintă un ceas, iar pe mâna dreaptă un tatuaj ce reprezintă o femeie.

La data plecării de acasă, acesta purta geacă din fâș neagră, pantalon de stofă negri, șapcă neagră, era încălțat cu o pereche de pantofi sport tip adidas de culoare bleumarin.

Pentru numitul Gurlea Costică a fost solicitată căutarea la nivel național și internațional. Persoanele care pot oferi informații despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgență gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii